Eesti piires tasuta Omniva pakiautomaadi transport alates 50€

Briti disain, asjatundlikkus ja meisterlikkus, mida on usaldanud mitmeid põlvkondi käsitsi kudujaid alates 1880.aastast Lääne -Yorkshire´is.
Sirdar loob suurepärastes värvides inspireerivaid lõngu ning kujundab käsitsi kootud ja heegeldatud mustreid, mida on mõnus kasutada ja stiilne kanda. Disain on nende tegevuse keskmes. Külastades maailma juhtivaid lõnga- ja tekstiilinäitusi, et leida uusi inspireerivaid suundumusi värvi, lõnga ja disaini osas, tõlgitakse nähtu \”Sirdari keelde\”, mis sobiks ideaalselt tänapäeva käsitsi kudujatele. Lisaks suurtel moesuundadel silma peal hoidmisel on neil ajatu kvaliteedi ja atraktiivsusega lõngad. Tegemist on Ühendkuningriigi lemmiku käsitsi kudumislõngaga beebidele ning selle kvaliteeti, pehmust ja lihtsaid hooldusomadusi on kudujate põlvkonnad alati jumaldanud.
Sirdari tootevalikut müüakse ulatusliku sõltumatute jaemüüjate võrgustiku, kudumis- ja käsitööpoodide ning kaubamajade kaudu Ühendkuningriigis ja üle 30 riigi rahvusvahelisel turul.
Kõik liikmed Sirdaris on 100% pühendunud käsitsi kudumisele ja heegeldamisele, tõestuseks, et entusiasm ja loovus on nakkavad.

Kaubamärgid

Logi sisse

Unustasid parooli?