Eesti piires tasuta Omniva pakiautomaadi transport alates 50€

Lantern Moon asutati 2001. aastal eesmärgiga pakkuda käsitöökogukonnale kauneid ja funktsionaalseid tooteid. Kaasaegne disain ja kohalike käsitööliste teadmised andsid kudumis- ja heegeldamise turule ainulaadsed tööriistad, mille populaarsus kasvas kiiresti.
Ettevõte areneb pidevalt ning loob uusi tooteid, mis abistavad nii massitööstust kui ka käsitööga tegelevaid inimesi. Knitter’s Pride ja Lantern Moon on pühendunud käsitöölistest kunstnike vajadustele vastavate kunstitehnikate ja nende toodete järjepidevale säilitamisele.
Lantern Moon jätkab silmaringi laiendamist andekate käsitööliste jaoks, kellega koos töötamine julgustab uute ja kaunite käsitööesemete tootmist. Nii saavutatakse kaks tulemust, erilised ja kasulikud esemed ning kohaliku kultuuri kajastamine ja toetamine läbi tootmise.
Tunneme jätkuvalt aukartust andekate kunstnike ees, kellega koos töötame ning soovime neid tunnustada. Nende oskused ja teadmised kohalike tehnikate ja stiilide kohta annavad meile rikkalikuma ja avarama ülevaate maailmast. Meil on au nendega koostööd teha, et toota üheskoos tekstiili- ja käsitöökogukonnale mitmekülgset kaunite tööriistade ja toodete kollektsiooni.
Oleme uhked, et saame aidata oskustöölisi. Täname, et võtsite meie tooteid entusiastlikult vastu ja olete osa Lantern Moon kogukonnast.

Kaubamärgid

Logi sisse

Unustasid parooli?