Eesti piires tasuta Omniva pakiautomaadi transport alates 50€

Westing Bridge LLC on pereettevõte, mille asutasid neli venda. ChiaoGoo kaubamärgiga kudumis- ja heegeldamise tööriistad on loodud ja turustatakse Michiganis Troys. Selle tootmisüksus asub Hiinas Hangzhous.

Vennad sündisid ja kasvasid üles Hiinas Linanis, “Hiina bambuspealinnas”. Vanaisa oli bambuse käsitööline, kes veetis suurema osa oma elust oma tööriistakomplektiga linnast linna reisides, valmistades majapidamistarbeid, nagu näiteks toole, laudu, madratsilehti, riisivaate, korve ja aurulaudu. Isa astus vanaisa jälgedes ja suutis ehitada töökoja 1980. aastate alguses, kui Hiinas sündis primitiivne vaba turg. Töökojas toodeti sarnaseid majapidamistarbeid, kuid esmaseks tooteks olid bambusest kudumisvardad.

Nõudlus kudumisvarraste järele tekkis emalt. “Ta on suurepärane kuduja ja koob, et pikkadel ja külmadel talvedel oma pere soojas hoida. Ta kudus sageli lisaesemeid ja müüs neid naabritele ja sõpradele, et teenida oma seitsmeliikmelisele perele lisaraha. Ta oli varraste testija ja küsis sageli oma vajaduste rahuldamiseks spetsiaalseid vardaid. Ta on inspiratsiooniks ChiaoGoo kaubamärgile, mis tähendab “väga osav ja kaval daam”.”

1990. aastatel otsustas perekond laiendada tootesarja ja tehaste tootmisvõimsust, et valmistuda ülemere ekspordiks. 2005. aastal tegid neli venda verstapostilise otsuse lisada ettevõtte tootmisosa Hangzhou Westing Bridge LLC. Samal ajal asutas noorim poeg MI-s Troys ettevõtte Westing Bridge LLC, et turustada kudumis- ja heegeldamistööriistu väljaspool Hiinat.

Tänaseks on äri laienenud üheks hinnatumaks kudumisvarraste heegelnõelte tootjaks. ChiaoGoo tooteid jumaldavad ja naudivad nüüd ülemaailmsed kliendid, jaemüüjad ja turustajad üle kogu maailma.

Kaubamärgid

Logi sisse

Unustasid parooli?